Menu Luk
ASIA HALL
<
>
Slider

Asia Hall kan rumme flere end 100 stående gæster – eller omtrent 80 gæster siddende i ‘biograf’-stil – qua lokalets størrelse på 120 kvadratmeter. Festmåltider, der kræver mere formelle omgivelser, kan ligeledes arrangeres i Asia Hall. De tre mødelokaler i stueetagen, Jutlandia, EAC Lounge og Bangkok, åbner op til Asia Hall. Lokalet er AV-udstyret, med både projektor, storskærm, højtalere, og mere. Der er wi-fi i hele huset.

BANGKOK
<
>
Slider

Indrettet med originale møbler fra ØK’s efterfølgende hovedsæde i Holbergsgade, er “Bangkok” et af Asia Houses mest majestætiske lokaler. Ti personer kan nemt sidde omkring det enestående runde bord. Lokalet, som måler 25 m2, er udstyret med en smart screen.

EAC LOUNGE
<
>
Slider

EAC Lounge er ideelt under større events i forlængelse af Asia Hall, hvor det kan benyttes til servering af buffet eller til opstilling af gave- eller gæstebogsbord under selskaber. En model af det siamesiske royale skib, Thoon Kramom, som H.N. Andersen sejlede fra Bangkok til Europa er udstillet i EAC Lounge. Der er wi-fi i lokalet.

JUTLANDIA
<
>
Slider

Dette tidligere direktør-kontor er opkaldt efter ØK-skibet, Jutlandia. Oprindeligt et passager- og fragtskib er Jutlandia bedst kendt for at have ydet humanitær bistand til FN-tropperne under Korea-krigen i dets virke som hospitalsskib. Lokalet tilbyder wi-fi adgang.

NAKSKOV
<
>
Slider

Nakskovs beliggenhed i underetagen gør lokalet optimalt både til møder, i kraft af sin Smart Screen, samt til buffeter i forbindelse med spisning i det tilstødende Selandia-lokale. Nakskov er opkaldt efter den lollandske by, der er kendt både for sin maritime industri og for at være hjemstedet for det første ØK Selandia skib, der blev bygget i 1912. Grundlæggeren af ØK, H.N. Andersen, blev født i Nakskov i 1852.

SELANDIA
<
>
Slider

Selandia har plads til op til 60 personer og benyttes ofte i forbindelse med Nakskov under middage. Fra Selandia er der adgang til Asia Houses lille gårdhave, hvor gæster kan beundre rytterstatuen af H.M. Kong Chulalongkorn, Thailands regent fra 1868-1910 – en statue, der blev rejst i 2007 i fejring af 100-års jubilæet for Kongens besøg i Asia House.

MANDARIN
<
>
Slider

Mandarin sikrer en storslået atmosfære til bestyrelsesmøder eller roundtable diskussioner, og slås bordet ud i sin fulde størrelse, kan op til 34 personer sidde komfortabelt i dette prægtige lokale. Ydermere er Mandarin udstyret med projektor, rullelærred, samt wi-fi.

GALLERI
<
>
Slider