Menu Luk

Asia Hall 1
Majestætisk atmosfære
Den lille havfrue placeholder
Fabelagtig beliggenhed
Asia House Front 1
Sublim service
Asia Hall 2
Herskabelige lokaler
Asia Hall 4
Skræddersyede events
Asia Hall 3
Prægtige omgivelser

EventSpace Asia House

Uanset om du fejrer et guldbryllup, barnedåb, konfirmation eller anden mærkedag fremstår Event Space Asia House som en elegant historisk kulisse for unikke events.

Også en ideel facilitet til forretningsmøder, konferencer og seminarer tilbyder EventSpace Asia House et trådløs AV-system og fremragende service. Hvad enten din event er til forretning eller fornøjelse, står vores personale parat til at hjælpe med alt fra detaljeret planlægning til gennemførelse af et vellykket arrangement, I vil huske med glæde.

Blot et stenkast fra Den Lille Havfrue, Kastellet, og med udsigt over Frihavn og de krydstogtskibe, der jævnligt gæster København befinder Event Space Asia House sig på en fabelagtig central adresse.

Udadtil ser bygningen næsten nøjagtigt ud som den gjorde, da den blev opført i 1898, som det første hovedsæde for det Østasiatiske Kompagni. Det originale interiør er i høj grad bevaret og innovativt renoveret med omhu, for at integrere moderne dansk design med respekt for bygningens oprindelse.

EventSpace Asia House er events-afdelingen af Asia House, en neutral, non-profit organisation, hvis formål er at fremme dansk erhvervslivs samarbejde med Asien. Vores fokus i Asia House er at facilitere tværregionalt samarbejde og kontakt, og vi har tætte bånd til de asiatiske ambassader i Danmark, det danske udenrigsministerium og den akademiske verden. Asia House er ejet af ØK Fonden.